søndag 1. februar 2009

Pussledag.I dag bestemte jeg at jeg skulle slappe av. Finværsdagen i går ble brukt på å få huset i orden. Jeg bakte suksessterte (som ble veldig flat, men god) og minstemann lagde pariserboller. På ettermiddagen hadde jeg kaffeselskap.
I dag var himmelen grå, men ett par plussgrader og vindstille. Så da måtte jeg bare ut! Fikk med meg nabokona og 4 hunder. Vi gikk først til Setervannet. Der ligger isen nå og mange bruker å gå på skøyter der.
Så gikk vi i hauan og det var tungt, men fin trim =)
Jeg fikk fjerna lysene i grana ute i dag. Svigermor lurte på om det var jul hos oss ennå, så da fant jeg ut at det var på tide. Jeg var også inni drivhuset og fjerna døde og rotne blader i pottene.
Inne har de 2 spirene med geranium blitt ganske lange, så jeg har flyttet de til soveromsvinduet. Der står det ikke noe varme på.
Jeg har skrevet meg en ønskeliste på Iris og ett par andre planter, hos Nautesund. De har så mye lækkert! Håper å få med meg flere på bestillinga, så vi kan dele på porto.


5 kommentarer:

Iris sa...

Så flotte bilder du har tatt! Nydelige hunder :-)
Det er lurt å være flere på bestillinger, for da blir portoen delt på flere. Jeg har skrevet meg en ønskeliste med iriser jeg også.Jeg har jo så få fra før...;-)

Nina i Paradiset sa...

Synd at jeg har flyttet enda lenger unna, for jeg hadde gjerne blitt med på porto-spleising! :)

Anne på Moseplassen sa...

så flott det var ved det vannet! og morsomt med hunden på isen :)

Frøya-Heidi sa...

Ja, begynner å få noen Iriser etter hvert jeg også, men de finnes jo i så mange vakre varianter! Tror jeg skal lage meg ett opphøyd sandbed til de germanicaene.

Ja, synd du har flyttet Nina..Men tror ikke du angrer på det =)

Anne> det var bare den ene hunden av de fire som torde å gå ut på isen.

Seascape sa...

Det var da noen fine Sheltier.
Det hadde vært moro å høre deres stamtavle navn.

Sheltier er jo den vakreste hunderasen i verden :-))