søndag 6. mai 2012

6. mai

Jadda, her har det vært noen hvite morgener denne helga. Men det er så kjekt at det forsvinner like fort som det kom! Temperaturen har ligget stort sett mellom 4-6 grader på dagtid. Men jeg har vært ute i hagen både i går og i dag. Måtte ta på termodressen i dag da det blåste nok så godt . Så nå er både slangebed og bedet ved drivhuset ferdig luka og gjødsla.

Siden vi har hatt det nok så fuktig det siste året, har krypsoleien forøka seg mye. Den er no skikkelig dritt å luke! Skvalderkålen holder stand og har spedd seg enda mer på plena..Jeg har stående plenrens jeg kjøpte i fjor, skal ha på den på de værste stedene og se om det hjelper litt. Men å håpe på å bli kvitt fa.....pet kan jeg vel bare glemme..

Nå, over på noe hyggeligere! Mine kjære aurikler har begynt å blomstre og her er bilder av de første:


                                          So long folks! Ha en fin uke uansett vær!

3 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Nydelige aurikler - og du, plenrens tar ikke knekken på skvallerkål dessverre.

Vigdis sa...

Gled deg over Auriklene og glem ugresset! Skvaldekål i gressplenen kan holdes i sjakk med hyppig klipping. Men det er vel ikke spesielt morsomt heller.

Frøya-Heidi sa...

Regna med at den ikke hjelper med plenrens ja New Dawn. Får være litt mer flittig med plenklippen i år da, det er jo bra trim, om ikke så morsomt..