lørdag 4. juli 2009

Route 66, en oppsummering.
Utsikt over Grand Canyon.

Tirsdag kveld kom vi hjem etter en opplevelsesrik tur, på Harley fra Los Angeles til Chicago. En kjøretur på ca 420 mil, fordelt på 9 kjøredager. Foruten det var vi 2 hele dager i Los Angeles og Chicago og en i Las Vegas. Vi hadde mange varme dager på over 40 grader i skyggen, hvor det å sitte på sykkel i bare singlet og kortbukse var som å være i en bakerovn. Vi brukte utrolig mye vann både for å drikke og for å få avkjølt oss.Ett glimt av amerika sett gjennom flyvinduet. Masse sommerfugler i magen!
Vi hadde en hel dag ved stranda. Vi gikk fra Venice beach til Santa Monica. Desverre ble det litt oveskyet, så det var ikke så mange som badet.
Ut på tur, aldri sur! Her fikk vi kjøre limo !På Universal Studios var vi på omvisning med busser og så mange kjente kulisser. Vi var også å så 3D filmer med Shrek og Terminator. Kjempestilig!


Her holdt jeg på å bli spist av hai. =)


Den beste opplevelsen der, var Water world-showet, med masse action og effekter.


Etter Universal studios, spiste vi middag på Hard Rock cafe.

Her er vi i en gammel cowboylandsby. På veien dit kjørte vi en smal svingete vei. Resten av turen gikk stort sett på lange rette veier.
Min kjære ved Hooverdam.

Musikk og fontener som beveget seg i takt fikk vi sett ved Ceasars palasse. Nydelig!


Las Vegas var en stor opplevelse, spesielt på kveldstid med alle de opplyste bygningene.Innom Harley cafe måtte vi selvsagt. Mange gamle harleyer hang i taket og ellers rundt om.

Jeg ved kanten av Grand Canyon, turens største opplevelse tror jeg.
Fasinerende landskap.
Ei natt lå vi under åpen himmel på Kurts cowboycamp. En litt småskummel opplevelse med tanke på klapperslanger og coyoter, men vi overlevde :) Morgenen etter fikk vi oppvisning i lassokasting og de karene der kunne sakene sine.


Her er Haley og Annabella, to gamle hippier som vi besøkte. De var virkelig to orginaler som samlet på masse rart.

Vi var også å kikket inn i Jesse James hule (tyver som hadde gjemt seg der), der var det mange flotte stalagkitter.Høye orange dagliljer var den blomsten jeg så mest av på turen. Det stod store tuer av den både i hagene og langs veikanten.

Siden vi kjøret mye av route 66, var vi også innom mange gamle, rare steder. Her er vi i en bar hvor mange av bargjestene hadde signert og hengt opp sine bher i taket.
Vi var på kanalbåtsightseeng, for å se på de mange spesielle designede bygningene. Her ser vi Sears Tower midt i bildet.Vi var oppe i Sears Tower, med god utsikt over Chicago. Da den ble bygd var den verdens høyest bygning, men er nå slått av ett par endra bygninger.


Siste kveld i Chicago var vi på Blues club. En i gruppa vår fikk en gjesteopptreden på senen.
Etter endt tur, var det utrolig godt å komme hjem til barna, hagen, senga, godstolen og grovt brød med ordentlig pålegg.
2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Så spennende og flott tur dere må ha hatt. Takk for titten.

Marit sa...

Spennende tur dere har vært på! Mange flotte bilder du har tatt. Takk for titten, det var artig :-)