søndag 1. april 2012

Palmesøndag.

I går morges kom det litt snø, men så dukket sola opp og varte til utpå ettermiddagen. Det var så utrolig godt! :-) Jeg var ute i flere timer, fikk brukt litt av årets høsting av pilkvister til videre fletting på armeringsmatta. Jeg gikk på tur sammen gode naboer og vi satt lenge på en benk å nøt å kjenne sola varme i ansiktet.

I drivhuset dekket jeg den ene benken med bobleplast og satte inn en byggtørk. Der holder jeg på å flytte pelliser etter hvert som jeg får dyppa de i grønnsåpevann og bytta jord på dem.

Da frigjør jeg plass i garasjebua til nyprikla småttiser :-) Har vaska potter og gjordt klart til litt prikling i dag. I dag var det hvit ute da vi våkna og mannfolket som går på brøytevakt i kveld ble kjempe"glad"..

Ønsker dere en deilig plamesøndag og håper dere får nyta den slik dere ønsker!

Noen bilder fra i går:


8 kommentarer:

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Våren er lunefull - og jamen er det ikke snø i lufta på Østlandet i dag... men det er godt å få bremset litt på veksten som nesten raste avgårde i den plutselige vårvarmen. Nydelige vårbilder du har tatt!

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

ps... klokka di viser tre timer feil...kan stilles under Innstillinger.

Frøya-Heidi sa...

Takk Grethe for kommentaren og at du tipset meg om klokka :-)

Ranten sa...

Så flink du har vært! I dag har vi stort sett sittet værfast i eget hus. Ikke så verst det heller. God fyr i ovnen mens det snør og stormer der ut gir jo litt sånn påslehyttefølese :) God påske til deg!

Elisabeth sa...

Åee..så koselige vårbilder. Det er jo så herlig når man kan få igang drivhuset, snøen smelter og alt våkner til liv. Det gjør godt for en "grønn sjel" :))

Vivishagerom sa...

Kjempe flotte vårbilder! Ja, våren kan by på så mangt. Vi har hatt haglebyger flere ganger i dag og det er en kald og sur vind ute.

Håper på bedre tider snart.

krepsemor sa...

Så flink du har vært da! Skulle forresten gjerne sett din pilkledde armeringsmatte! Gubben her nekter å ha armeringsmatte i hagen (ham er buggfuger, og har sett altfor mange av dem i en helt annen setting :) Men jeg elsker det! Nydelige vårbilder!

Frøya-Heidi sa...

Krepsemor> Jeg ska prøve å huske å ta bilde av pilflettinga av armeringsmatta senere. Jeg har ikke så mange pilkvister jeg kan høst selv, så dette er ett langtidsprosjekt :-)