lørdag 14. august 2010

Hele denne uka har jeg ivrig holdt på i hagen. Endelig fikk jeg gjordt endel som har blitt utsatt og utsatt. Jeg har klipt vekk, røsket opp, plantet om og fått fjerna ting som bare lå og slang. Deilig å få ting gjordt! Jeg er en person som trenger mål og målet var å få hagen presentabel til plantebyttedagen til hagelaget.

I dag kom 9 trivelige hageintresserte hit, to av dem langveisfarende (Reidunn og hennes mann) og det er jo ekstra hyggelig. Jeg hadde bestilt sol, men overgartneren overhørte det ønsket. Men det var ikke værre en at vi satt ute og drakk kaffe og koste oss. Endel planter byttet eier og jeg ble heldig eier av:

Fra Reidunn: astilboides tabularis, penstemon Kunthii, Aquilegia Chocolate soldier,dianthus glacialis, primula clusiana, navnløs lungeurt og navnløs astilbe?

Jeg fikk også gulhumle, hurra! Den har jeg ønska meg til det lime, rød og blålilla-bedet på baksiden av huset. En vakker storknebb ble det også. Må si meg meget fornøyd med dagen!Noen som vet hva denne storknebben heter?Bladverket på samme storknebb.

Navnløs lungeurt.5 kommentarer:

solfrid sa...

Ikke fullklaff med været, men vi hagegale fikser det. Så koselig med besøk - jeg er også en slik type som må ha et mål, da jobber jeg effektivt og målrettet. HAr jobba mye i sommer og merker at jeg er sliten, ligger litt etter i hagen. Men, nå er overskuddet tilbake, mangler bare noen tonn med jord.

Geraniumen er jeg usikker på, jeg kjenner igjen bladene, men finner ikke boka mi:)

Marit sa...

Artig med sånne byttedager. I hagelaget her hadde vi planteloppemarked i vår, og det er også morsomt. Nydelig geranium du har fått deg :)

Anonym sa...

So perfect design.I also want to learn how to make it.According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.

Anne (Moseplassen) sa...

nydelig nebb, en kan jo bli helt fortryllet av slike tegninger.

Gratulerer med finaleplass i Frøken Rose :)

Frøya-Heidi sa...

Takk for hyggelige kommentarer!

Jeg ble veldig glad for å komme i finalen i Frøken Rose, hadde jo så mange flotte kandidater :)