fredag 14. mai 2010

Aurikel og primulatid.

Ny + gammel platting. På utsiden skal det nye bedet med blomstrer i rødt, lilla og lime komme.
Blå og lilla blomstring.


Aurikeler og primula.


Nå har primulaene og auriklene starta sitt show i hagen. Noe nytt å se på hver dag. Dagene går alt for fort og jeg rekker ikke over alt jeg vil ha gjordt, men sånn er det vel hvert år. De siste dagene har gått med til beskjæring. Er ferdig med alle rosene og klematisene og godt er det. For fy for en vond jobb!

I morgen har jeg bestemt meg for å få gjødsla alle bedene og plantene i drivhuset skal bæres ut for herding. Det er en stor jobb hver dag nå å vanne alle plantene, så jeg gleder meg stort til jeg kan plante de ut.

Mannfolket har hatt fri i dag og fått snekra platting på baksiden av huset. Det er en gammel platting der fra før som vi enten må kappe sånn at den blir like bred som den nye eller vi kan runde den i kantene. Det er i alle fall ikke så pent som det er nå. Vi må også finne ut hva vi skal bruke som kant til bedet som skal komme på utsiden av plattingen. Gleder meg til det blir planteklart!!!

4 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Ser du driver på med herding av planter du også. Det er et styr hvert år, og jeg trodde det skulle bli enklere nå når jeg fikk meg drivhus. Hvor feil kan en ta..... jeg har selvfølgelig tredobla antall planter he he
God natt fra en halvveis frøyværing :-)

Mariann S sa...

Deilig når Primulaene, og då spesielt Auriklane, blomstrar :) Ha ei fin hagehelg :)

Vivishagerom sa...

Flotte Aurikler og Primular du har i hagen. Flotte vårblomster.
Herding må til, men enda er det for tidlig her hos meg. Har satt dem i drivhuset så dem er jo blitt vant til "kulda".
Ønsker deg en fortsatt fin helg og en fin 17.mai

Frøya-Heidi sa...

New Dawn> Hehe, ja des mere plass, des flere planter. Moro å høre at du er halvveis frøyværing :) Hvis du besøker Frøya, er du hjertlig velkommen til å stikke innom.

Mariann S> Ja vi koser oss vi aurikelsamlere nå .) Ha en fin helg du også!

Vivi> Herding er sååå kjedelig, med all den bæringa ut og inn med planter. Men snart er det tid for utplanting, hurra! Ha en fin helg og 17.mai du også!