lørdag 11. april 2009

Vårvær.

I dag har det vært en deilig vårdag med 14 grader i skyggen og vindstille stunder. Sola har tittet gjennom skydekket og det var perfekt å pjuske i hagen. Jeg har fått ryddet enda mere bed. Gubben tok vekk vindsikringa inne i drivhuset og da ble det så god plass der inne =)

Jeg slår av varmeovnen om dagene nå og setter opp dørene så plantene får lufta seg litt. De store plantene i krukker fikk stå ute på plattingen å herde seg ei stund i dag. Hostaene er blitt store og flotte nå.


Nå har kuleprimulaene begynt å blomstre og busker, klematis og trær skyter knopper. Jeg har ikke sett livstegn av de to anemonene jeg kjøpte i fjor. Tror kanskje stemorene rundt dem i fjor kvalte dem. Eller så er de kanskje bare trege?


4 kommentarer:

Mari sa...

Så kjekk platting du har utenfor drivhuset :) Ikke dumt!
Kan forsåvidt si at hostaene dine har kommet hakket lengre enn de jeg har i hagen, mine ligger fortsatt å sover under snøen de, men de dukker nok snart opp de også :)

Miamaria sa...

Det er blitt skikkelig fint med den plattingen foran drivhuset!

solfrid sa...

Så fint du har det ;D Her har ikke Hosta funnet det verdig å dukke opp ennu. Har dine stått i drivhuset og godtgjort seg?

Frøya-Heidi sa...

Ja mine hosta har stått i drivhuset Solfrid =)