søndag 10. april 2011

Vårhaging.

I går regna det, men inne i drivhuset var det deilig å holde på. Jeg fikk satt ned alle de nye georginene. De lavest i krukker og de høyeste som skal plantes ut i bed, i isopokasse og platkrukker. Alle unntatt en hadde fine spirer.

Ikke helt ryddig i drivhuset, men koselig lell :)

Jeg prikla også løvemunn og nicandra. Jeg fikk også sådd gulrøtter i melkekartong og 2 sorter salat og rødløk i potter. Det er første gang jeg prøver å så gulrøtter i melkekartong og er spent på resultatet. Tidligere har jeg sådd gulrot i pallekarm, men det ble bare noe puslete greier. Det er også første gang jeg prøver meg på salat og rødløk, morsomt å prøve nye ting!

I dag har det vært oppholdsvær, men mye vind.. Men med en tynn utedress, var jeg ute ett par timer og vårrydda bed. Jeg har vel ryddet sirka 1/3 av bedene. Nå har flere krokuser kommet med blomster og snøstjerner kommet med knopper, hurra!
Krokus.
Kuleprimula.
En enslig krokus.
                                                              Nydelige geraniumblader.

5 kommentarer:

Nostalgia sa...

Herlig "rot" i drivhuset:) Kjenner følelsen:)!

marit´s,,, sa...

Ja det er godt og komme igang,og det er fint å se det spirer og gror.
God søndag Marit.

Blomsterguri sa...

Det er nå det begynner å bli gøy å være ute i hagen - det blomstrer! :-) Syns ikke seg så noe veldig rotete ut i drivhuset - det skal være litt liv der :-)

krepsemor sa...

Det er så utrolig hyggelig å se igjen alt som spirer! Og en får også fornyet energi som en så sårt trenger for å komme rundt, i hagen! I dag har det vært en fin dag, med flotte temperaturer, så det gikk fint an å være ute! Sånn vil vi ha det fremover!

Mariann sa...

Koselig drivhus. Det er så deilig når det spirer og gror i bedene.