lørdag 10. desember 2011

Å vips, så var det nesten jul!

Lenge siden jeg har blogget nå. Tiden går så fort, fortere jo eldre man blir ;-)

Jeg har ikke noe hagerelatert å skrive om. Jeg og gemalen har snakket om at vi kunne tenkt oss å ha hus med sjøutsikt. Han har endel mål med tomt ved sjøen. Men ved forespørsel hos kommunen, mente de det ville bli vanskelig å få lov til å bygge der, siden det er LNF 1 område :-( Men vi gir ikke opp drømmen ennå og holder på å sjekk ut en annen tomt.

Så mange kvelder denne høsten har jeg sittet å kikket på forskjellige "ferdighus" og er også inne på NIB  for å få ideer på hvordan jeg vil ha huset innvendig. Synes det er veldig mye hvit og hvit rundt om. Jeg liker også hvit, men vil også ha litt mer farger i tillegg. Ellers blir det virkende så kaldt, synes jeg.

En ny hage å boltre seg i blir helt topp! Nå har jeg jo øvd meg i en hage og tror jeg har lært endel. Jeg skal i hvert fall ikke ha hvitt stakittgjerde! Alt for mye, kjedelig malearbeid. Forhåpentligvis unngår jeg også skvelderkålen :-)

Ja, ja, det er lov å drømme og jeg håper veldig at drømmen vår blir virkelig..

Bildet på toppen er fra handlegata på Røros, hvor jeg har vært å besøkt min hybelboende sønn. Får man ikke julestemning der, så får man det aldri :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, og takk for hyggelig kommentar i min blogg. Ønsker dere all lykke med husprosjektet. Håper det blir nøyaktig som dere ønsker dere.

Anonym sa...

...og god søndag, forresten!

Kristin Aurdal sa...

Hus ved sjøen på Frøya må jo bare være en drøm. Ingenting er så vakkert som Frøya en vindstille sommerdag når solen går ned i havet.
Lykke til med husprosjektet og jeg ønsker deg mange vindstille sommerkvelder uten knott :-)))
(Litt mye forlangt kanskje?)

Frøya-Heidi sa...

Takk begge to!Jeg er superivrig, men samboern tar ting helt med ro. Blir litt utolmodig jeg da :-)

Vinstille kvelder uten knott var vel kanskje å ta i ja ;-)

Gry sa...

Takk for hyggelig kommentar "inne hos meg" Nytt husprosjekt høres utrolig spennende ut! Håper dere finner noe som svarer til forventningene.

Maria sa...

Hold fast på sjønærhetsdrømmen! Jeg drømte i mange år, og da det uventet ble realisert er det enda bedre enn jeg trodde mens jeg drømte!

Rita sa...

Hei, og et riktig godt nytt år til deg og dine. Jeg er helt enig med deg i at det er altfor mye hvitt på hvitt, eller det jeg kaller hvit bonderomantikk, i interiørene nå for tiden. Visst ser det lekkert ut, men det blir altfor sterilt og møbelbutikk for meg. Dessuten elsker jeg farger og særlig Tricia Guild sin bruk av dem. Hus ved havet høres bare herlig ut, untatt nå i disse ekstremværtider, kanskje, men dere får bygge solid. Lykke til med prosjektet i hvert fall. Rita