lørdag 13. august 2011

Ny uteplass del 2.

Forrige uke gikk mye bort i ordne klart til mc-treff og hele helga gikk selvsagt med til å være der. Denne siste uka har jeg latt humla suse, storsett. Bare litt småpjusking i hagen. På onsdag var vi i Trondheim og jeg måtte innom Plantasjen, som vanlig. Dårlig utvalg av stauder og roser, men jeg fikk kjøpt 3 stk hvite kuleprimula. De er så flotte om våren og danner store tuer med "rolige" blader. Jeg kjøpte også 4 stk bringebær, 2 Varnes og 2 Asker, og 2 stk Huchera. Til den nye uteplassen fikk jeg tak i klematisen Piilu, som jeg har plantet i en stor sinkspann. Skal bli spennende å se om den berger ute i vinter..

I går plantet jeg litt mer ved siden av nyplassen. I dag har jeg fått sengebunn, madrass og puter på plass i senga mi ute + stæsja litt så det ble koselig der. Sånn ser det ut nå:Denne gentianaen kjøpte jeg også, super søt synes jeg! Men resten av navnet stod så uklart på lappen, så det vet jeg ikke. Noen som kjenner den igjen? Blir glad for korrekt navn og herdighet på den.


3 kommentarer:

Marit sa...

Jeg kan ikke hjelpe deg med navn på den, men så den samme gentianaen på Plantasjen her. Jeg er ikke sikker på om den er herdig, men det finner du jo ut. Uteplassen din har blitt så fin!

Frøya-Heidi sa...

Takk :)
Ja, jeg får teste ut herdigheta i vinter på den gentianaen.

Inger Marie sa...

Så koslig det ble med sengen ute:)
Håper det blir godt vær fremover så du får prøvd den:)
Blomsten ser ut som en Gentiana...men vet ikke mere:)