lørdag 16. juli 2011

Riddersporer.

I dag har det endelig vært sol og passe varmt. Deilig å kunne kose seg ute hele dagen med ungene i bhg. Nå er det 1 uke igjen til ferie, håper den uka går like fort som di siste :)

Var ute å knipset noen bilder av riddersporene som blomstrer på sitt vakreste nå. De som jeg ikke har vært flink å støtte opp, ligger litt henslengt og sånn er det hvert år.. Både riddersporer og stormarikåpe har lagt seg litt utover.

I helga har min samboer og yngste sønn planer om å lage ferdig platten på kjøkken siden og bygge levegg. Gleder meg til det blir ferdig. Sjøl skal jeg få tak i lakk og skifte farge på jernsenga som skal stå på den nye platten. Bilder kommer etter hvert :)

GOD HELG TIL ALLE SOM TITTER INNOM!

Ps. beklager at jeg ikke har fått lagt inn kommentarer i bloggene jeg er innom, men ett eller annet blir feil, så jeg får ikke logget på googlekontoen min..


3 kommentarer:

November- symra sa...

Jeg har ikke riddersporer , selv om de står øverst på ønskelista mi! Prøvde å så frø i vår, uten resultat. Bedet ditt med riddersporer og marikåpe er bare en drøm! Blir inspirert til å lage et lignende selv.

Inger Marie sa...

Lekkert, Heidi!
Flotte farger og blomsterflor:))
God søndag fra meg:)

Frøya-Heidi sa...

Takk for koselig kommentar begge to :)