søndag 7. mars 2010

Det våres!

Måtte bare ha med dette bildet av storkrage og hagenellik, de gir sånn deilig sommerfølelse og har sånn gameldags sjarm :)

I helga har vi hatt mildvær, regn og vind. Ikke noe koselig vær i seg selv, men nå forsvinner snøen og jeg øyner håp om en snarlig vår! Hurra!!! Jeg var i drivhuset å sjekka og der har det faktisk stått en rose med grønne blader hele vinteren. Men nå begynte den å se litt slapp ut, så jeg la på litt snø i den potta og i andre potter som så tørre ut.


På plante/vaskerommet vokser det. Jeg brukte simontorpjord og den tørker fort inn, så jeg må passe på å vanne ofte. Jeg skal begynne å gjødsle svakt i løpet av uka, for jeg leste på hagegal at man kunne gjødsle 2 uker etter prikling. Jeg har ikke vært så flink på gjødslingen tidligere år, så jeg er spent på om jeg merker stor forskjell på veksten.


I fjor starte jeg opp i drivhuset 11. mars. I år blir nok oppstarten litt senere, vi får se hvor mildt det blir fremover. Men som jeg gleder meg!

2 kommentarer:

Mariann sa...

Deilig med et sommerbilde. Jeg har faktisk hatt varme i drivhuset hele vinteren, må nok lukke øynene når strømregningen kommer.
Nå venter vi på vår.

Frøya-Heidi sa...

Ja, det er virkelig en vitamininsprøyting å se bilder fra sommeren :)

Tusen takk for frøene av primulaen jeg fikk av deg! Ble kjempeglad for dem, si i fra om det er noe jeg har som du kan ønske deg.