søndag 22. april 2012

22 april

Nå sitter jeg her og er rimelig sliten (eller klar som vi trøndera si). Men jeg er også godt fornøyd med dagen. føler jeg har fått gjordt unna en del, som har stått på vent..
Den største og tyngste jobben var å tømme komposten. Det som lå i den første bingen ble lagt på bakken ved siden av kompostbingene, der den skal ligge å etter modne. Den andre ble lagt over i den første og tilført litt oppkutta kvister fra kompostkverna. Nå har jeg en binge klar til årets rusk og rask.

Jeg har prikla litt igjen og sådd to typer blomkarse : Princess of India og Moonlight, ipomoea Flying Saucers, rosenkål Bedford og coreopsis tinctoria Amulet.

For en stund siden fikk jeg tilsendt 50 pilstiklinger som har ligget i kjøleskapet. Nå var det på tide å få de stukket i jord. Men jeg hadde ennå ikke fått laga ett egna sted, så løsninga ble å stikke de i 2 poser med jord. Håper at det går bra!

Nå blir det veldig godt å legge seg rett ut, god natt! :-)

3 kommentarer:

krepsemor sa...

Så flink du har vært! Jeg har ikke prøvd å kompostere. Det virker som det er ganske mye arbeid med det!
Ja, en kjenner i kroppen at en har jobba i hagen, og slik er det også med meg :)
Pilstiklinger høres spennende ut! Jeg har snust litt på det, og har lyst til å prøve å lage et belgisk gjerde! Nå venter jeg og ser hva du finner på :)
Ha en fin uke!

Marit sa...

Spennende med pilstiklinger! Håper du får de til.

Vivi sa...

Jeg prøvde meg også på pilstiklinger i går. Har lykkes før, så jeg håper det går bra denne gangen også.