søndag 6. juni 2010

Nytt prosjekt del 3.Med god hjelp fra eldste sønn og nabofrua, har vi fått fylt 1,5 hengerlass med jord i det nye bedet. Torsdag kveld, når regnet endelig ga seg, fikk jeg starta beplantninga. Mangler litt planter der ennå: gulhumle jeg er lovet av ei i hagelaget, 2 klematis og en klatrerose skal opp ved espaljen. Må fundere litt over hvilke klematis og klatrerose jeg skal kjøpe. Jeg må også få inn litt flere bladplanter som hosta og heuchera.
I helga kom pakken med masse snadderplanter fra plantelist.net :) Disse hadde jeg bestilt:
Brunnera King`s Ransom, Brunnera Mr. Morse, Campanula Bernice, Epimedium x youngianum Niveum, Heuchera Beauty Color, Heuchera Beaujolais, Oxalis Ione Hecker og Thalictrum Ichangense.

4 kommentarer:

TurboLotte sa...

Åh så deilig med rette linjer i hagen! Nydelig hage du har.
Her er det bare rot og skrot, sånn er det med en 50 talls hage i nedoverbakke. He-hee!!

krepsemor sa...

Så fint det blir! Dere har virkelig jobbet i helgen, og nå er det bare det kjekkeste igjen, ikke sant? Mange flotte planter du har skaffet deg. Hosta og Heuchera er virkelig flotte i bedene, en kan fråtse der! Blomstene varer så lite, men bladplanter blir bare finere og finere! Jeg tror jeg må ta en titt på den listen jeg også! Ha en fin dag!

Mariann sa...

Så fint det ble. Blir flott når klatrerne er på plass ved espaljeet. Jeg fikk også pakke fra Jensen før helgen, han har mye fint på listen sin.

Frk.Dings sa...

Så kjekt å lese om slike prosjekt! Det blir jo kjempefint! Når jeg ser steg-for-steg som du viser, tenker jeg at jeg også kan jo fikse det!

Inspirernde blogg!!!!